TREMP PROPOSA A TRÀNSIT UNA SOLUCIÓ URBANÍSTICA A L’ACCÉS NORD

L’Ajuntament de Tremp ha fet una proposta al Servei Català de Trànsit per tal de millorar la seguretat a l’accés nord. Es tracta d’una zona que presenta certa complexitat, ja que hi conflueixen la travessia urbana de la C-13 amb l’accés i sortida al principal centre comercial de la població, així com a diversos carrers.

El principal problema és que en el seu moment no es va demanar el desenvolupament d’un pla urbanístic i això fa que, avui dia, hi hagi diverses mancances. Una d’elles és la que ha posat de manifest en el ple d’aquest dilluns el grup de Junts per Tremp, que ha demanat que s’acabi la vorera per arribar fins al centre comercial. 

La necessitat de fer millores a la zona ha estat compartida per altres grups de l’oposició.

Durant el ple, també s’ha aprovat per unanimitat el conveni que permetrà desenvolupar un projecte de millora vinculat al comerç local, finançat amb fons Next Generation. Tots els grups s’han congratulat de l’atorgament de l’ajuda i des d’Esquerra han recordat la feina que van fer per aconseguir-lo quan eren al govern, el passat mandat.

Entre els projectes que s’impulsaran hi ha la implantació de taquilles intel·ligents en diferents municipis del Jussà per a la distribució de comandes, la implantació d’alternatives en l’ús d’envasos d’un sol ús que siguin més sostenibles, formació digital per a comerciants o campanyes de sensibilització per a comerciants i consumidors, entre altres.

Parlen al vídeo:

SÍLVIA ROMERO, ALCALDESSA DE TREMP

QUIM DELGADO, JUNTS PER TREMP

PEP FILLAT, ARA TREMP

MARIA PILAR CASES, ESQUERRA