TRES DIES ENCANTATS A LA VALL DE CARDÓS AMB L’AMBRUIXA’T

El poble de Ribera de Cardós, al municipi de la Vall de Cardós, ha acollit durant tres dies la novena fira de bruixes i encantades Ambruixa’t, amb un programa normalitzat després de la pandèmia que ha ampliat el ventall d’activitats.

El poble de Ribera de Cardós, al municipi de la Vall de Cardós, ha acollit durant tres dies la novena fira de bruixes i encantades Ambruixa’t, amb un programa normalitzat després de la pandèmia que ha ampliat el ventall d’activitats. L’esdeveniment ha aplegat força públic familiar en les diferents activitats pensades per a totes les edats.

El plat fort de la fira va tenir lloc aquest dissabte a la nit amb un ball popular de bruixes seguit d’una baixada de torxes i un correfoc. A més, des de divendres els carrers i les cases del poble s’han guarnit amb elements de tot tipus vinculats amb les bruixes i les encantades, que han transportat els visitants a aquest univers màgic.
L’Ambruixa’t va néixer com una iniciativa dels veïns i veïnes per donar a conèixer el poble inspirant-se en les històries de bruixes presents en molts indrets de la vall. Es tracta d’un esdeveniment ja consolidat i des de l’organització esperen continuar creixent de cara l’any vinent i guanyar més reconeixement entre els pobles de l’entorn.

Parlen al vídeo: PEP BARTOLÍ, ORGANITZACIÓ FIRA