UN PASTOR MALLORQUÍ GUANYA LA 34a EDICIÓ DEL CONCURS DE GOSSOS D’ATURA DE LLAVORSÍ

El trenta-quatrè concurs de Gossos d’Atura celebrat aquest cap de setmana a Llavorsí ha estat tot un èxit de participació i s’han recuperat les xifres de fa tres anys, ja que l’esdeveniment ha estat dos anys aturat per la pandèmia.

El trenta-quatrè concurs de Gossos d’Atura celebrat aquest cap de setmana a Llavorsí ha estat tot un èxit de participació i s’han recuperat les xifres de fa tres anys, ja que l’esdeveniment ha estat dos anys aturat per la pandèmia. El pastor mallorquí Miquel Adrover amb el seu gos Xeco, ha estat el guanyador d’aquesta edició on estava prevista la participació de 12 pastors procedents del País Basc, Mallorca, València i Catalunya. L’única dona concursant no hi va poder assistir al patir un esquinç.
L’esdeveniment ha aplegat més de 1500 persones com a públic, una xifra que des de l’organització destaquen, ja que és una activitat que aporta molt renom al municipi de Llavorsí.

En aquest tipus de competició, els gossos mostren les seves habilitats per guiar els ramats d’ovelles a la cleda tot seguint les instruccions del seu pastor. Dissabte, a més, es va complementar l’activitat amb la celebració de la dotzena edició de la Fira de l’Ovella que va comptar amb mercat de productes agroalimentaris i artesania a banda de tallers per als més petits de casa.

Parlen al vídeo: JOSEP VIDAL, ALCALDE DE LLAVORSÍ