ELS GEGANTS DE PERAMOLA CELEBREN EL VINT-I-CINQUÈ ANIVERSARI

Els gegants Rocafesa i Honorata, de Peramola, han celebrat el vint-i-cinquè aniversari de la seva creació amb una Trobada Gegantera durant la Festa Major de la vila.

Els gegants Rocafesa i Honorata de la Colla Maitips, de Peramola, han commemorat durant la Festa Major, els vint-i-cinc anys de la seva creació. La celebració ha tingut lloc durant la Trobada Gegantera del municipi, que ha aplegat una desena de colles a la plaça, entre les quals hi ha hagut figures tant emblemàtiques com el Xut, de la Colla Gegantera del Carnaval de Solsona.
Els dos gegants peramolins han celebrat els vint-i-cinc anys amb la simulació d’una cerimònia de casament a la plaça. Encara que aquestes figures festives van ser creades el 1996, enguany fan vint-i-sis anys, com que amb la pandèmia no s’havia pogut celebrar el vint-i-cinquè aniversari, s’ha decidit fer enguany.
La colla també ha elaborat samarretes especials de la celebració i una exposició de fotografies, que s’ha pogut veure a l’ajuntament de Peramola.