TRET DE SORTIDA AL FESTIVAL TRIBULOSSI EN EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA

Aquest dimarts al vespre, coincidint amb el dia mundial de la Poesia, Tremp ha dut a terme l’acte, ja habitual cada any per aquesta data, de lectura d’un poema en diferents llengües de veïns i veïnes de la zona.

Aquest dimarts al vespre, coincidint amb el dia mundial de la Poesia, Tremp ha dut a terme l’acte, ja habitual cada any per aquesta data, de lectura d’un poema en diferents llengües de veïns i veïnes de la zona. I que en aquesta ocasió s’ha complementat amb un actuació musical per part d’una alumna de l’Escola municipal de Música.

A banda, s’ha aprofitat la data per presentar i donar el tret de sortida al festival poètic de les arts, Tribulossi, amb una actuació de dansa. Una iniciativa de la mà dels trempolins Eduard Muntada i Albert Puiggròs, que utilitzarà la poesia com a eix vertebrador per mostrar altres disciplines artístiques.

El festival es concentrarà a la ciutat de Tremp de l'1 al 4 de juny de 2023 però abans de les dates principals ja anirà oferint propostes. Es preveu tallers de poesia per a joves als centres educatius de secundària, una exposició fotogràfica de gran format, espectacles de carrer i moltes altres activitats.

Parlen al vídeo: ROSA MELINES, REGIDORA CULTURA TREMP