TRET DE SORTIDA DE LA COPA D’ESPANYA DE KAYAK CROSS A LA SEU D’URGELL

Una vuitantena de palistes han donat el tret de sortida a la Copa d’Espanya de Kayak Cross, a la Seu d’Urgell. La disciplina, que serà olímpica per primera vegada a París el 2024, celebrarà un total de tres proves aquesta temporada.

La primera cita de la Copa d’Espanya de Kayak Cross ha reunit una vuitantena de palistes, al Parc Olímpics del Segre, aquest cap de setmana, durant el qual s’han celebrat dues fases de la competició. Durant la temporada s’organitzen tres proves d’aquesta disciplina, que serà olímpica, per primera vegada, a París el 2024. 

Dissabte, el local, Miquel Travé ha obtingut el segon lloc, en la categoria absoluta, per darrere de David Llorente. Olatz Arregui ha estat la vencedora, en dones. En categoria júnior els palistes del Cadí, Azuka Mbelu i Jaume Aguilera, s’han emportat l’or i el bronze, respectivament. 

Diumenge el podi femení ha estat per Klara Olazabal i en homes s’ha imposat Manuel Ochoa. En júnior, Jana Planes, del Cadí Canoë-Kayak, ha aconseguit el tercer lloc.

La competició ha comptat amb una fase classificatòria contrarellotge i les eliminatòries finals. 

Els resultats finals serviran per escollir els palistes que representaran la selecció espanyola als europeus i als mundials. 

Parlen al vídeo: MARC VICENTRE, PRESIDENT CLUB CADÍ CANOË-KAYAK