UN 78% DELS POBLATANS QUE HAN ANAT A VOTAR VOLEN CANVIAR EL NOM DEL PASSEIG JOSEP BORRELL

Un 78% dels veïns i veïnes de la Pobla de Segur que han participat aquest diumenge en la consulta popular convocada per l’Ajuntament sobre el possible canvi de nom del passeig Josep Borrell han optat perquè passi a dir-se 1 d’octubre.

Un 78% dels veïns i veïnes de la Pobla de Segur que han participat aquest diumenge en la consulta popular convocada per l’Ajuntament sobre el possible canvi de nom del passeig Josep Borrell han optat perquè passi a dir-se 1 d’octubre. D’entre les dues opcions proposades, mantenir el nomenclàtor o canviar-lo, 250 electors s’han mostrat partidaris de la modificació, mentre que 64 persones, un 20%, s’han decantat perquè conservi la designació actual. Sobre el total d’empadronats amb dret a vot, la participació hauria estat d’un 12,5%. 

Diverses casuístiques han fet que la consulta no s’hagi pogut celebrar fins aquest diumenge, entre les quals hi ha la confecció d’un reglament de participació ciutadana.

Es va poder votar fins a les 8 del vespre en una mesa a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Amb aquest resultat a la mà, el govern municipal valorarà ara si fa efectiva la mesura, tot i que l’alcalde assegura que no tenen pressa i que primer cal “mirar quines conseqüències comporta la decisió”. 

Parlen al vídeo:

MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR