TRETZE ALUMNES COMENCEN EL NOU CICLE DE GRAU MITJÀ A OLIANA

L’Institut Escola d’Oliana ha començat les classes del nou cicle mitjà d’instal·lacions elèctriques i automàtiques, amb tretze alumnes. Cinc d’aquests de la Seu d’Urgell, tot i que podria ser una persona més si s’aconsegueixen millores en el transport públic.

Tretze alumnes han començat el nou cicle de grau mitjà d’instal·lacions elèctriques i automàtiques, a l’Institut Escola d’Oliana. La formació ha començat aquest dimarts, amb la presentació del professorat i el contingut, el qual s’ha treballat  amb una empresa local perquè el cicle és Dual i es combinarà l’aprenentatge a l’aula i l’activitat pràctica en el centre de treball. 

Dels tretze alumnes que han començat el nou cicle a Oliana, cinc són de la Seu d’Urgell, i s’hi podria sumar una persona més, si s’aconsegueixen millores en el transport públic. Des del centre educatiu ja s’han fet gestions per demanar horaris d’autobús que s’adaptin als estudiants. 

D’altra banda, l’ajuntament del municipi en col·laboració amb l’Institut escola continua amb el tancament del transit a la zona escolar. A finals del curs passat se’n va fer una prova i la mesura per incrementar la seguretat ha obtingut bona valoració, tant per part del centre com de les famílies. 

Parlen al vídeo: 

AITOR SORT, COORDINADOR DEL CICLE DE GRAU MITJÀ INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES I AUTOMÀTIQUES

LAIA COLELL, DIRECTORA DE L’INSTITUT ESCOLA D’OLIANA