TUIXENT-LA VANSA I BAQUEIRA COMENÇARAN LA TEMPORADA D’ESQUÍ AQUEST CAP DE SETMANA

Tuixent-la Vansa i Baqueira Beret han estat les dues primeres estacions d’esquí de l’Alt Pirineu i Aran en anunciar l’inici de la temporada. Totes dues ho faran aquest dissabte 26 de novembre.

Tuixent-la Vansa i Baqueira Beret han estat les dues primeres estacions d’esquí de l’Alt Pirineu i Aran en anunciar l’inici de la temporada. Totes dues ho faran aquest dissabte 26 de novembre. En el cas de Tuixent-la Vansa, però, inicialment posarà en servei només els circuits de raquetes i una petita zona de debutants, a l’espera de poder tenir les condicions idònies per obrir els circuits d’esquí nòrdic.

En el cas de Baqueira Beret, aquest dimarts han presentat les principals novetats de la temporada a Lleida i han confirmat que mantenen aquest dissabte com a dia d’obertura. De moment, però, no han detallat quines pistes ni sectors obriran en aquest primer cap de setmana de temporada.

Des de Ferrocarrils de la Generalitat han explicat que La Molina té prevista la seva obertura el dia 2 de desembre o bé tan aviat com les condicions de neu ho permetin.

Les estacions del Pallars Sobirà, per la seva banda, han marcat com a data d’obertura el divendres 2 de desembre, igual que l’estació ribagorçana de Boí Taüll.