ULL DE VERS, 24 POEMES A TRAVÉS DE FOTOGRAFIES

Durant aquests dies es pot visitar a la rambla Doctor Pearson de Tremp l’exposició fotogràfica Ull de vers. Un recull de 24 poemes d’autors i autores del Pallars que han estat interpretats a través de la imatges per l’Associació fotogràfica del Pallars Jussà. Una iniciativa que forma part del festival Tribulossi.

Durant aquests dies es pot visitar a la rambla Doctor Pearson de Tremp l’exposició fotogràfica Ull de vers. Un recull de 24 poemes d’autors i autores del Pallars que han estat interpretats a través de la imatges per l’Associació fotogràfica del Pallars Jussà. Una iniciativa que forma part del festival Tribulossi, el festival poètic de les arts que es desenvolupa durant aquests mesos a Tremp i que té el plat fort aquest dissabte al vespre amb l’homenatge a l’autora pallaresa Concepció Maluquer. En aquest acte hi participaran diferents actors i actrius catalans així com persones vinculades al territori que han tingut relació amb Maluquer.

Tribulossi vol ser un aparador i vincle entre la poesia i altres arts i mostrar com la poesia es viu cada dia, en cada racó. Per això, al llarg de cinc mesos el festival ha programat activitats combinades amb dansa, circ, música, teatre, arts plàstiques i molt més i en indrets diversos, en espais on potser no estem acostumats a viure la poesia.