UN CENTENAR D’INSCRITS A LA PRIMERA JORNADA AUTEA ALT PIRINEU

La primera Jornada AUTEA Alt Pirineu, adreçada a professionals, començarà aquest divendres, 12 d’abril, amb xerrades d’experts en el Trastorn de l’Espectre de l’Autisme, que també es podran seguir en línia, per arribar a tot el territori.

La primera edició de la Jornada AUTEA Alt Pirineu ja compta amb un centenar d’inscrits. La proposta s’adreça a professionals de la regió, amb l’objectiu d’apropar la formació al territori. Per aquest motiu, amb la voluntat d’arribar al màxim de persones possible, la jornada es podrà seguir telemàticament. La programació començarà aquest divendres, 12 d’abril, a la Seu d’Urgell, amb conferències d’experts en el Trastorn de l’Espectre de l’Autisme. 

Les xerrades, que tindran lloc al CETAP, de 9h del matí a 14h de la tarda, tancaran amb una xerrada la transició a la vida adulta. 

La vegueria, amb un territori extens però amb poca densitat, complica l’accés de la població als serveis de salut. L’equip de salut mental, concretament, el configuren professionals multidisciplinaris que treballen conjuntament. 

La Jornada AUTEA Alt Pirineu seguirà dissabte, 13 d’abril, amb dos tallers, que ja han esgotat les places disponibles. 

Parlen al vídeo:

SUSANNA FORNÉ, NEUROPSICÒLOGA I MEMBRE DEL CONSELL ASSESSOR D’AUTEA ALT PIRINEU

ANNA MONT, CAP D’ÀREA DE LA SALUT MENTAL DE L’ALT PIRINEU I ARAN