PROPOSTES CREATIVES PER AL RELLEU PROFESSIONAL DE LA CARNISSERIA I LA XARCUTERIA

L'Escola Agrària del Pallars i l'Ajuntament de Tremp han organitzat una jornada tècnica per abordar els reptes del relleu generacional al sector agroalimentari, en especial la xarcuteria i la cárnica de taulell.

L'Escola Agrària del Pallars i l'Ajuntament de Tremp han organitzat una jornada tècnica per abordar els reptes del relleu generacional al sector agroalimentari. 

'L'Artesania Alimentària en joc. El futur de la carnisseria i xarcuteria al Pirineu'. Així han titulat la jornada que, en el marc del programa "Al teu gust", ha servit per dialogar sobre les perspectives de futur del sector, i reflexionar conjuntament sobre quines haurien de ser les línies de treball prioritàries per conservar-lo. 

S'ha comptat amb la participació de carnissers del Pirineu que, o bé han agafat el relleu d'un negoci del sector, o bé hi treballen des de fa molts anys. Sigui com sigui, tots els participants xarcuters i professionals de la carnisseria de taulell estan preocupats per la continuïtat del seu ofici.

La sessió ha inclòs diverses experiències i testimonis de professionals del sector carni i xarcuter. Tots ells valoren positivament haver tingut un espai de trobada on poder compartir la seva preocupació i indagar en propostes creatives per als reptes comuns.

Parlen al vídeo: DAMIÀ OBACH. PROPIETARI D’EMBOTITS OBACH