ELS APARCAMENTS D'ALTA ROTACIÓ DE TREMP JA ESTAN EN MARXA

Fa cosa d'un mes que Tremp va posar en funcionament la prova pilot dels aparcaments d'alta rotació per afavorir les compres al comerç local. Des de dilluns ja està en marxa la regulació oficial i, per conseqüent, la penalització econòmica.

Fa cosa d'un mes que Tremp va posar en funcionament la prova pilot dels aparcaments d'alta rotació per afavorir les compres al comerç local. Es tracta d'una estratègia de gestió de la mobilitat que l'Ajuntament va idear arrel de les demandes del sector comercial per a que els consumidors puguessin realitzar les seves compres amb comoditat.

La prova pilot va finalitzar aquest dilluns i ja està en marxa la regulació oficial i, per conseqüent, la penalització econòmica. 

Recordem que les zones estan senyalitzades a la via amb línies taronges i són tres: al carrer Magistrat Saura, entre l'avinguda Espanya i la rambla Doctor Pearson; al carrer Barcelona, entre la plaça Catalunya i la rambla Pearson; i al carrer Tarragona, entre els números 7 i 13. El límit d'estacionament per vehicle és d'una hora, i els conductors han d'indicar, escrivint en un full de paper i deixant-lo en un lloc visible, l'hora en què han iniciat l'aparcament.