UN CONCERT DE MUSICA ALCHEMICA INAUGURA L’ONZENA EDICIÓ DEL FEMAP

La catedral de Santa Maria d’Urgell ha tornat a ser l’escenari del concert inaugural del Festival de Música Antiga dels Pirineus, en aquesta onzena edició de l’esdeveniment.

El concert ‘La Bellezza’ de MUSIca AlcheMIca ha estat l’encarregat d’inaugurar l’onzena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus, a la catedral de Santa Maria d’Urgell, a la Seu d’Urgell. El grup és un dels tres que forma part de les Illes Balears, el territori convidat d’enguany.

Durant l’acte d’inauguració, l’alcalde de la capital alt urgellenca, Francesc Viaplana, i la vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, han volgut destacar l’evolució de l’esdeveniment al llarg de tot el territori.

La inauguració també ha comptat amb la presència de la consellera de cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga, que ha posat en valor el programa social, que apropa la música a les persones més vulnerables.

El Festival continua aquest divendres, 8 de juliol, amb un concert d’Acadèmia 1830, a l’església de Santa Maria d’Organyà.

Parlen al vídeo:

JOSEP MARIA DUTRÈN, DIRECTOR FeMAP

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

ESTEFANIA RUFACH, VICEPRESIDENTA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

NATÀLIA GARRIGA, CONSELLERA CULTURA GENERALITAT DE CATALUNYA