L’ALT PIRINEU I ARAN TINDRAN UNA DEMANDA ANUAL DE 200 HABITATGES

L’Associació de Promotors de Catalunya fa una crida a la col·laboració entre entitats públiques i privades per incrementar l’habitatge assequible, com poden ser els pisos de protecció oficial

L’Associació de Promotors de Catalunya es reuneix amb el sector immobiliari de l’Alt Pirineu i l’Aran per analitzar la situació de la construcció i presentar oportunitats que ofereix el territori. L’entitat creu que en un futur hi haurà una demanda anual d’uns 200 habitatges a la zona del Pirineu. En aquest sentit, manifesten que actualment hi ha unes 15.000 vivendes iniciades aquest 2021 i creuen que se’n podrien desenvolupar fins a 25.000 per satisfer la demanda d’habitatge.
El sector preveu un increment de vivendes col·laboratives com a substitució del concepte habitual de residència geriàtrica.

Des de l’Associació fan una crida a la col·laboració entre ens públics i empreses privades, per satisfer la necessitat d’habitatge més assequibles.

Des de l’ajuntament de la Seu d’Urgell afirmen que són conscients de la falta d’habitatge públic i ja s’ha començat a treballar en aquest sentit.

A l’Alt Pirineu i Aran s’han produït 81 habitatges durant el primer trimestre d’enguany, 63 d’aquests a Cerdanya.

Parlen al vídeo:

MARC TORRENT, DIRECTOR GENERAL ASSOCIACIÓ DE PROMOTORS DE CATALUNYA

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL