UN ESPAI PER A TASTAR I COMPRENDRE EL FORMATGE ARTESÀ

Sort ha acollit la 12a Mostra de Formatges de Catalunya durant aquest cap de setmana. L’eix central de la programació s’ha fet al Parc del Riuet, però s’ha complementat amb una ruta autoguiada dissenyada per promoure el coneixement de l’elaboració i història del formatge artesà.

Sort ha acollit la 12a Mostra de Formatges de Catalunya durant aquest cap de setmana. Enguany han participat una vintena de parades d’elaboradors i elaboradores del territori. 

Durant els dos dies que ha durat la Fira, divendres i dissabte, els visitants han pogut tastar els productes acompanyant-los amb una copa de vi o de cervesa Km0. 

L’eix central de la programació s’ha fet al Parc del Riuet, però s’ha complementat amb una ruta autoguiada dissenyada per promoure el coneixement de l’elaboració i història del formatge artesà. 

La Mostra també ha volgut posar en valor altres productes locals, així com el territori que l’acull des de fa 12 anys.

Malgrat que aquest any el temps no ha volgut acompanyar, l’assistència no ha desmerescut la feina feta. Tant l’àrea de tast com les activitats i els concerts han tingut una participació nombrosa i molt animada.

Parlen al vídeo: JOEL FONT. ORGANITZADOR DE LA MOSTRA DE FORMATGES