UN MURAL DE PILARÍN RECULL L’ESSÈNCIA I LA DIVERSITAT DE LA POBLA DE SEGUR

Un mural al·legòric recull l’essència i la diversitat de La Pobla de Segur. És obra de la il·lustradora Pilarín Bayés, en coordinació amb l’Ajuntament. L’objectiu? Tenir un punt de referència que il·lustri la riquesa del municipi.

Un mural al·legòric recull l’essència i la diversitat de La Pobla de Segur. Des de les caramelles, fins als bombers, passant pel futbol, les bicicletes, els Raiers, les falles o els monuments més destacats. El llistat és immens, i està tot representat en un dibuix de nou metres per dos metres i mig. 

És obra de la il·lustradora Pilarín Bayés, en coordinació amb l’Ajuntament. L’objectiu? Tenir un punt de referència que il·lustri la riquesa del municipi. 

La iniciativa va sortir de l’artista, que ha fet diversos murals com aquest pel territori, i va ser acollida amb molta il·lusió per part del municipi. L’equip de govern va preparar una llista de cadascuna de les iniciatives, tradicions, perfils de la ciutadania i espais representatius de La Pobla. La Pilarín, amb mil llibres d’experiència als dits, va ser capaç de recopilar-les totes en un collage il·lustrat que des de dijous de setmana santa decora el Parc Boixareu.

Parlen al vídeo: MARC BADÓ. ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR