UN PROJECTE RESGUARDA RECEPTES TRADICIONALS

Alumnes de l’Institut Joan Brudieu, de la Seu d’Urgell, han recopilat receptes tradicionals d’una desena de persones, que han participat en el projecte, i n’han creat un llibre perquè no es perdin en un futur.

Un projecte a la Seu d’Urgell recopila receptes tradicionals perquè el coneixement gastronòmic de la gent gran es pugui transmetre a futures generacions. La proposta, impulsada per alumnes de l’Institut Joan Brudieu, ha comptat amb una desena de participants, les quals asseguren que des de la primera sessió hi ha hagut molt bona sintonia.  

Durant les trobades han escrit receptes, han recordat refranys i han dibuixat. 

La darrera sessió ha estat el moment de provar algunes de les receptes dolces, cuinades per les mateixes participants. També han comentat la resta d’elaboracions, ja que cadascuna n’ha aportat diverses. 

El projecte ha finalitzat amb la presentació d’un llibre, on s’hi poden trobar les diferents receptes. Se n’ha donat una còpia a cadascuna de les participants i s’estudiarà la manera per fer que la població hi tingui accés. 

La proposta s’emmarca dins l’assignatura de síntesi del Cicle Formatiu de Cures auxiliars d’infermeria i Atenció a persones en dependència, en conjunt amb el Centre d’Atenció Primària de la Seu d’Urgell.  

Parlen al vídeo:

DOLORS CUNÍ, PARTICIPANT

MARIA EMILSE GÓMEZ, PARTICIPANT

ÈRIKA GARCIA, ALUMNA DE L’INSTITUT JOAN BRUDIEU

ISABEL SANZ, PARTICIPANT

MARIA MOLES, PARTICIPANT