UNA EMPRESA DE BELLVER CREA OBJECTES DECORATIUS AMB FORMIGÓ

La Marta Lladó i l'Arturo Pellardó han trobat en el formigó una font d'inspiració. L'any passat van engegar un nou projecte empresarial a Bellver de Cerdanya, Formigó 1385, per crear diferents objectes de decoració i també mobiliari tant d'interior com exterior. Tot va començar imitant una publicació de les xarxes que explicava com fer una petita peça.

Gerros, testos, safates, vasos, jardineres o tamborets són algunes de les peces que dissenyen i creen amb formigó, un material molt utilitzat en el món de la construcció, però no tan vist en l'àmbit decoratiu.


Els seus impulsors van començar a crear peces a Barcelona però, en ampliar el catàleg de productes a objectes més grans, van decidir buscar un espai més ampli. Com que a l'àrea metropolitana els preus dels locals són elevats, van optar per traslladar-se a un magatzem del polígon industrial de Bellver de Cerdanya, on han trobat el lloc ideal per a les seves creacions.
El projecte té un vessant divulgatiu. Per això han creat un podcast on entrevisten experts de diferents àmbits i volen oferir tallers.


A més del seu catàleg de peces, també treballen amb arquitectes, dissenyadors i interioristes i fan objectes a demanda.

Parlen al Vídeo:

MARTA LLADÓ, FORMIGÓ 1385

ARTURO PELLARDÓ, FORMIGÓ 1385