UNA EXPOSICIÓ COMPLEMENTA L’OBERTURA DE LES ANTIGUES ADOBERIES DE TREMP

Les antigues adoberies de Tremp ja s’han inclòs en les visites guiades que es fan els dissabtes al nucli històric del poble. A banda, aprofitant aquesta recuperació s’ha fet una exposició fotogràfica i documental, que es troba al vestíbul del Consell comarcal del Pallars Jussà.

Les antigues adoberies de Tremp ja s’han inclòs en les visites guiades que es fan els dissabtes al nucli històric del poble. Un espai que s’ha volgut recuperar per donar a conèixer el passat adober del poble i tota la indústria generada a l’entorn del barranc de la Fontvella.

A banda, aprofitant aquesta recuperació s’ha fet una exposició fotogràfica i documental, que es troba al vestíbul del Consell comarcal del Pallars Jussà, i on es pot veure l’espai en diferents moments de la història així com registres de l’activitat econòmica durant el seu funcionament.
La mostra es pot visitar fins a finals d’octubre en horari d’obertura del consell comarcal i fa un recorregut pel que havien estat les adoberies, els seus treballs de recuperació i fins a l’espai actualment adequat per visites.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ