UNA INCIDÈNCIA A LA DEPURADORA DE PUIGCERDÀ PROVOCA UN ABOCAMENT D'AIGUA RESIDUAL AL SEGRE

UNA INCIDÈNCIA A L'ESTACIÓ DEPURADORA DE PUIGCERDÀ HA PROVOCAT AQUEST DIUMENGE UN ABOCAMENT D'AIGUA RESIDUAL AL RIU SEGRE. SEGONS HA POGUT SABER AQUEST MITJÀ. L'INCIDENT HA QUEDAT SOLUSIONAT AQUEST DILLUNS DE MANERA PROVISIONAL.

Una incidència a l'estació depuradora d'aigua de Puigcerdà ha provocat un abocament d'aigua residual directament al riu Segre. En un comunicat, el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), ha explicat que l'Agència Catalana de l'Aigua ha alertat de l'incident aquest diumenge a les 11.30h. De seguida s'ha activat el protocol per solucionar el problema. Segons ha sabut aquest mitjà, a primera hora de la tarda d'aquest dilluns l'incident s'ha pogut solucionar de manera provicional.

El CECAT ha recomanat prendre les mesures que es considerin oportunes ja que les captacions d'aigües avall han afectat durant unes hores el municipi de Puigcerdà. Si bé han recordat que l'avís es refereix únicament a l'aigua del riu i en cap cas a l'aigua de la xarxa municipal, la de l'aixeta, de la qual n'és competent l'ajuntament.