UNA JORNADA SOBRE SALUT MENTAL POSA EL FOCUS EN LES ADDICIONS A LES PANTALLES

LA 4A JORNADA SOCIOSANITÀRIA DE PUIGCERDÀ ES CENTRA EN LA SALUT MENTAL I LA CONDUCTA. S'HA POSAT EL FOCUS EN LES ADDICIONS A LES PANTALLES, A LES XARXES SOCIALS I AL JOC

Les addiccions a les pantalles, al joc i a les xarxes socials han estat un dels principals temes que s'han tractat en la 4a Jornada sociosanitària, organitzada pel Cicle Formatiu de tècnic/a en cures auxiliars d'infermeria i dependència de l'INS Pere Borrell de Puigcerdà. En aquesta ocasió la jornada s'ha dedicat a la Salut Mental i a la Conducta.

La jornada, que ha tingut lloc al Museu Cerdà, ha comptat amb una desena de ponències dividides en tres blocs: un dedicat als infants i joves, un altre als adults i un tercer a la gent gran. Hi han assistit una cinquantena de persones, la majoria alumnes de l'Institut Pere Borrell però també professionals del sector.

A banda de les ponències, els estudiants del cicle han enquestat 500 alumnes del centre i han destacat algunes de les conclusions.

La jornada ha servit per facilitar el treball en xarxa dels professionals, intercanviar coneixements i millorar la prevenció i tractament de les malalties mentals i de la conducta. També ha ajudat als estudiants del cicle sociosanitari a familiaritzar-se en l'àmbit laboral.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de la Fundacions Hospital de Puigcerdà, Adis i Tallers i també d'Integra Pirineus, entre altres entitats.

Parlen al vídeo: MAGALÍ DEL CASTILLO, PROFESSORA INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ