UNA SETANTENA DE PERSONES INICIEN EL PRIMER CURS A LA UNED SOBRE LA HISTÒRIA DE LA SEU

El primer curs que ofereix una visió transversal i completa de la Seu d’Urgell ha tingut una bona acollida, amb una setantena d’inscrits, a través del centre associat de la UNED, a la capital urgellenca.

Tret d’inici al curs ‘La Seu d’Urgell, una aproximació històrica’, a través del Centre Associat de la UNED a la capital urgellenca. La proposta ha tingut una bona acollida amb un total de 71 inscrits, 51 d’aquests de manera presencial i la resta en diferit, en la modalitat en línia. Al llarg de 30 sessions, 17 ponents oferiran una visió transversal de la història de la Seu d’Urgell. 

El curs tindrà lloc durant 10 divendres i acabarà el mes d’abril. La primera sessió s’ha dedicat al context geogràfic, de les fonts històriques i de la historiografia. El contingut continuarà amb els primers bisbes d’Urgell fins arribar a l’actualitat. Algunes de les sessions també es centraran en el patrimoni. 

Aquesta és el primer curs de centre d’extensió universitària que s’organitza a la UNED de la Seu d’Urgell.

La història de la Seu d’Urgell, que s’ha recollit en un curs, també podria prendre altres formats. Entre les possibilitats, s’estudia la creació d’una publicació que en doni una visió global.  

Parlen al vídeo:

CARLES GASCÓN, DIRECTOR DEL CURS ‘LA SEU D’URGELL, UNA APROXIMACIÓ HISTÒRICA’

MÒNICA MARTÍNEZ, SECRETARIA DEL CENTRE ASSOCIAT DE LA UNED A LA SEU D’URGELL