VACUNACIÓ MASSIVA DE LA TERCERA DOSIS A OLIANA

El Centre d’Atenció Primària d’Oliana organitza una vacunació massiva aquest divendres per administrar la tercera dosis. Les persones interessades podran dirigir-se a l’equipament entre les 8h del matí i dos quarts de vuit del vespre, sense cita prèvia.

Pel que fa a la comarca de l’Alt Urgell, actualment hi ha més de 14.600 persones amb la pauta completa de vacunació, a unes 7.500 ja se’ls ha administrat la dosi de reforç. El risc de rebrot ha disminuït, respecte les setmanes anteriors, i es situa en 2.583. Actualment hi ha 7 persones ingressades per la COVID.

D’altra banda, l’Equip d’Atenció Primària Alt Urgell Sud, engega una campanya per ajudar a deixar de fumar. El CAP d’Oliana ofereix una consulta anti-tabac cada dimecres d’una a dues de la tarda.

La campanya, sota el títol ‘Agafa el tabac per les banyes’, comptarà amb assessorament farmacològic, visites programades durant un any, suport emocional i tècniques de motivació per deixar de fumar. Les persones que hi vulguin assistir hauran de demanar hora al mateix centre de salut.