VINT EQUIPS PARTICIPARAN AL 16è TROFEU INTERNACIONAL VILA DE PUIGCERDÀ DE CÚRLING

FINS A 20 EQUIPS D'ARREU D'EUROPA PARTICIPARAN AQUEST CAP DE SETMANA AL 16È TROFEU INTERNACIONAL VILA DE PUIGCERDÀ DE CÚRLING. EL CLUB AMFITRIÓ HI SERÀ PRESENT AMB DOS EQUIPS.

La pista de gel del poliesportiu de Puigcerdà acollirà des de divendres i fins diumenge la 16a edició del Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà de Cúrling. Fins a 20 equips d'arreu del món participaran al torneig, una cita esportiva que es posiciona com un dels trofeus més importants del sud d'Europa.

El club local participa al torneig amb dos quips, formats per jugadors de totes les edats i nivells. També debutaran joves que fa poc s'han iniciat en aquest esport. Enguany també, hi participaran dos equips de jugadors amb cadira de rodes, un d'Itàlia i l'altre és de nova formació. Es tracta de l'equip nacional de cúrling adaptat.

A més de la vessant esportiva, durant el “bonspiel”, com s’anomena aquest tipus de competició en el món del cúrling, també s’han organitzat diversos esdeveniments de caire social per a tots els participants.

La competició començarà el divendres 13 d'octubre a la tarda i es desenvoluparan diverses rondes de partits fins el diumenge, que és disputarà la final. 

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, PRESIDENT CÚRLING PUIGCERDÀ