300 ALUMNES CERDANS PARTICIPEN A LA 3a JORNADA MULTIATLÈTICA

Uns 300 alumnes de 5è i 6è de Primària de les escoles cerdanes han participat aquest divendres a la 3a Jornada Multiatlètica que ha tingut lloc a Puigcerdà.

Uns 300 alumnes de 5è i 6è de Primària de les escoles cerdanes han participat aquest divendres a la 3a Jornada Multiatlètica, que després de celebrar una primera edició a Llívia i una segona al Poliesportiu de la capital cerdana, en aquesta ocasió ha tingut lloc al Camp de Futbol del Puigcerdà. Es tracta d'una iniciativa impulsada des del Consell Esportiu de Cerdanya amb el propòsit de fomentar l'activitat física entre els infants i de crear vincles entre l'alumnat de les diferents escoles. 

Els alumnes, distribuïts per grups, han fet tastets de les diferents modalitats d'atletisme, com ara el llançament de javelina, proves de resistència, salt de tanques o de llargada, entre d'altres. Per primer cop la jornada s'ha desenvolupat al llarg de tot el dia.

A la tarda, les activitats s'han traslladat al Parc Schierbeck, on els alumnes han participat en una gimcana d'orientació a la vora de l'estany i després han fet una classe de Zumba. 

Des del Consell Esportiu aposten per mantenir aquest tipus de jornada en un futur per la bona acollida que té.

Parlen al vídeo:  MAR QUERA, PRESIDENTA DEL CONSELL ESPORTIU DE CERDANYA