A PUNT D'EXHAURIR-SE EL MILER D'ENTRADES PER ASSISTIR A LA FESTA DEL TRINXAT

A TRES DIES DE LA 26A FESTA DEL TRINXAT DE PUIGCERDÀ, L'OFICINA DE TURISME DE LA VILA HA VENUT PRÀCTICAMENT EL MILER D'ENTRADES QUE S'HAN POSAT A LA VENDA

Puigcerdà tornarà a viure aquest dissabte a la nit la seva festa més concorreguda, la Festa del Trinxat. Després de dos anys d'aturada per la pandèmia, enguany la vila recupera aquesta celebració que ja suma 26 edicions. A tres dies del sopar, l'Oficina de Turisme ha venut pràcticament el miler d'entrades que s'ha posat a la venda.

El preu dels tiquets s'ha mantingut com en les últimes edicions, en 27,50 eur. 

A banda de veïns i veïnes de Puigcerdà i la resta de la comarca, a la festa del Trinxat també hi assisteixen comensals d'altres punts del Pirineu, Andorra, Girona, Barcelona i fins i tot Madrid. A més, enguany ha crescut l'interès dels joves per assistir-hi.

Així, doncs, el pavelló del poliesportiu tornarà a engalanar-se aquest dissabte per viure de nou la festa que, com sempre, és un aparador de la gastronomia del territori. El protagonista tornarà a ser el trinxat, el plat típic cerdà elaborat amb patata, cansalada i col d'hivern tocada pel fred. El menú comptarà també amb embotits i formatges pirinencs i bacallà de segon plat. Enguany s'hi sumen més restaurants col·laboradors, fins a 25, a més de sis pastisseries encarregades de les postres. 

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ BARRAGAN, TÈCNICA OFICINA TURISME PUIGCERDÀ