ACABAR DE DESENVOLUPAR EL PLA DE SOSTENIBILITAT COM A PRINCIPAL REPTE DEL NOU MANDAT DE BRUGUERA

Aquest dissabte es constitueixen els diferents ajuntaments. Alguns mantindran la incògnita fins a la votació al ple, però la gran majoria d’ajuntaments pallaresos i ribagorçans ja saben qui serà el seu pròxim alcalde o alcaldessa, com és el cas de la Vall de Boí.

Aquest dissabte es constitueixen els diferents ajuntaments. Alguns mantindran la incògnita fins a la votació al ple, però la gran majoria d’ajuntaments pallaresos i ribagorçans ja saben qui serà el seu pròxim alcalde o alcaldessa, com és el cas de la Vall de Boí. Sònia Bruguera ha mantingut els 5 regidors del mandat anterior que li atorguen la majoria absoluta, i que li permet seguir amb els projectes engegats.

Precisament aquesta primavera ja hi havia programat un calendari d’activitats molt atapeït amb la celebració del Gure Sheep dog trail, la Copa catalana de BTT i el Garmin Mountain festival el primer cap de setmana de juliol.

En aquesta ocasió, la Vall de Boí comptava amb el doble de candidatures presentades que ara fa quatre anys. Per la Vall, sota el paraigües d’Esquerra, ha mantingut els 5 regidors, mentre que Junts ha passat de 4 a 3 i entra al consistori el grup independent La Nostra Vall de Boí amb una representant.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGERA, ALCALDESSA EN FUNCIONS DE LA VALL DE BOÍ