TOTHOM APOSTA PER UNA RESIDÈNCIA D’ESTUDIANTS I LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

En aquestes eleccions municipals, el Pont de Suert compta també amb una candidatura independent: Tothom. Està formada per veïns i veïnes del Pont de Suert i dels diferents pobles que conformen el municipi i es defineixen amb ganes de treballar pel municipi i que la gent se’n senti orgullosa

El Pont de Suert compta també amb una candidatura independent: Tothom. Que es defineixen amb ganes de treballar pel municipi i volen que la gent se’n senti orgullosa, per això la governança és un dels seus puntals.

En matèria d’habitatge es proposa una radiografia de les diferents possibilitats, públiques i privades, per incrementar les opcions de lloguer, compra o cessió d’ús. En aquesta línia, però vinculada amb l’educació, s’aposta per una residència d’estudiants. 

Al mateix temps que apropar els equipaments esportius dels centres educatius a la població. Precisament en matèria d’esport i natura es vol potenciar el senderisme i la mobilitat a peu pels pobles.

En matèria de salut es vol recuperar el segon equip sanitari de caps de setmana, ser un municipi cardioprotegit i habilitar una zona per l’aterratge d’helicòpters d’emergència. Altres punts són: incrementar el transport públic cap a les comarques veïnes, donar a conèixer el patrimoni industrial i proposar la candidatura de Capital de la Cultura Catalana.

Parlen al vídeo:

IOLANDA FERRAN, ALCALDABLE PER TOTHOM AL PONT DE SUERT

ARIADNA GARCIA, Nº3 DE TOTHOM AL PONT DE SUERT

JOSEP MARIA RISPA, Nº2 DE TOTHOM AL PONT DE SUERT