DILLUNS AL VESPRE, EMISSIÓ DEL DEBAT DE LES ELECCIONS MUNCIPALS AL PONT DE SUERT

El debat electoral de la capital de l’Alta Ribagorça, el Pont de Suert, on hi participen 3 de les 5 candidatures que opten a l’alcaldia en aquestes eleccions municipals, s’emetrà el dilluns al vespre i en reemissió dimarts al migdia.

Al debat de les eleccions municipals del proper 28 de maig al Pont de Suert, capital de l’Alta Ribagorça, hi ha participat 3 de les 5 forces que opten a l’alcaldia. Són les candidatures que per criteri de la junta electoral tenen dret a participar-hi. Junts, Esquerra Republicana i PSC.

Durant prop d’una hora els alcaldables han exposat les seves propostes i han debatut sobre el futur del Pont de Suert, donant a conèixer el seu tarannà i forma de fer i ser.

Actualment el govern municipal està format per cinc regidors de Junts i una regidora no adscrita, cap de llista del PSC en les darreres eleccions. PSC compta amb dos regidors a l’oposició i les altres forces que es presenten, actualment no tenen representació: Esquerra, PP i la candidatura independent Tothom.

El debat s’emetrà aquest dilluns a les 9 del vespre i en reemissió dimarts a les 12 del migdia.

Parlen al vídeo: 

ROSA NORAY, ALCALDABLE PER ERC AL PONT DE SUERT

MIQUEL SOLANES, ALCALDABLE PER PSC AL PONT DE SUERT

JOSE ANTONIO TROGUET, ALCALDABLE PER JUNTS PEL PONT DE SUERT