AGENTS ECONÒMICS D’ALT URGELL I CERDANYA CELEBREN EL PRIMER FÒRUM EMPRESARIAL

El primer fòrum empresarial de l’Alt Urgell i la Cerdanya ha reunit una seixantena de persones a la Seu d’Urgell. En un àpat, amb la presència del conseller de Territori, Juli Fernàndez, s’han establert noves oportunitats i posat inquietuds en comú.

Una seixantena d’empresaris i empresàries de l’Alt Urgell i la Cerdanya s’han trobat aquest migdia per celebrar el primer fòrum empresarial de l’Alt Urgell i la Cerdanya. L’acte ha comptat amb la presència del conseller de territori, Juli Fernàndez, com a personalitat convidada.  El dinar ha reunit diferents agents del territori per crear noves xarxes i posar en comú neguits i propostes. 

La trobada ha tingut lloc a l’Hotel Andria, de la Seu d’Urgell. Abans d’iniciar l’àpat les diferents autoritats han realitzat un parlament i posteriorment, els i les participants s’han presentat. 

La idea de la iniciativa és ajuntar en un espai agradable empresaris i empresàries perquè en sorgeixin noves oportunitats. En aquest cas, els sectors econòmics participants han estat variats. 

Els assistents han pogut tenir una conversa amb el conseller de Territori, una vegada ha finalitzat l’àpat. 

Parlen al vídeo: FERRAN DEBANT, GRUP DE COMUNICACIÓ TAELUS