ALL CELEBRA EL DLLUNS DE FESTA MAJOR AMB PROPOSTES LÚDIQUES I CULTURALS

La Festa Major d’All ofereix enguany una sèrie de propostes lúdiques i culturals, entre les que destaquen les activitats per la mainada i l’oferta cultural amb diverses actuacions musicals.

El poble d’All, al municipi ceretà d’Isòvol, encara les celebracions de la seva festa major amb propostes lúdiques per a refrescar el matí d’aquest dilluns, com l’animació infantil i la festa de l’escuma, així com la tradicional remullada a la pica a la plaça major del poble. A la tarda, es duran a terme una sèrie d’iniciatives culturals.

El dimarts dia 15, coincidint amb la festivitat nacional, es durà a terme una missa solemne a l’església de Santa Maria d’All que comptarà amb la Cobla Ciutat de Manresa. Posteriorment, hi haurà una ballada de sardanes davant del temple. Les propostes de Festa Major van començar el passat divendres.

Les activitats, que es fan a l’envelat de la plaça major del poble i a la plaça de l’església, acabaran amb el concert i ball de tarda de l’Orquestra Montecarlo dimarts a les 18h de la tarda.

Parlen al vídeo: GLÒRIA SANTANA, REGIDORA DE FESTES D’ISÒVOL