ALP AMPLIA ELS EQUIPAMENTS ESPORTIUS AMB L'SKATEPARK I DOS NOUS ROCÒDROMS

Alp ha ampliat recentment els equipaments esportius del municipi amb l'skatepark i dos nous rocòdroms. L'equip de govern confia en que els rocòdroms tinguin tan bona acceptació com la que ha tingut l'skatepark

Alp ha ampliat recentment els equipaments esportius del municipi amb l'skatepark i dos rocòdroms. Per una banda i amb el propòsit d'aprofitar el màxim possible el Palau d'Esports, l'ajuntament ha fet construir dos rocòdroms: un de cinc vies i 16 metres d'altitud dins el pavelló i l'altre de tipus boulder sense corda a l'entrada de l'auditori. El fet que es tracti d’una instal·lació coberta permetrà a més el seu ús en qualsevol època de l’any independentment de la climatologia. Des de l’ajuntament esperen que el nou equipament tingui bona acollida, tant per als amants de l’escalada amb més coneixements com per aquells que s’inicien en aquest esport. 

Pel que fa a l'skatepark, des del consistori fan un balanç molt positiu d'aquests primers mesos de funcionament, ja que atrau tota mena de públic i no només d'Alp i la comarca.

L'equip de govern ha explicat que la idea de construir aquests dos equipaments va néixer a l'inici de la legislatura i que, després de tots els tràmits, ja són una realitat. Han afegit que s'emmarquen dins el Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat, juntament amb altres actuacions com el passeig Mancomunitat. 

El cost dels dos rocòdroms ha estat d'uns 40.000 euros, mentre que el de l'skatepark s'ha situat a l'entorn dels 160.000.

Parlen al vídeo: CARLOS ADSERÀ, ALCALDE D'ALP