ALP ES PREPARA PER A QUATRE DIES DE FESTA MAJOR I APOSTA PER UNA NIT “D'UN ALTRE PLANETA”

Alp es prepara per viure la festa Major de Sant Pere, que arrencarà dijous 27 i s'allargarà fins diumenge 30 de juny. El programa d'enguany compta amb activitats per a tots els gustos, com ara un sopar popular, campionat de botifarra, inflables, concerts per als infants, ball de tarda o partits de futbol. Com els últims anys, l'Ajuntament ha apostat per reforçar la posada en escena de la nit jove de dissabte al camp de futbol. En aquesta ocasió, i tal com diu el cartell, serà una festa “d'un altre planeta”

El dia central de la festa serà dissabte, Sant Pere, patró de la localitat, quan tindrà lloc la missa solemne, cercavila de gegants, sardanes, la diada castellera a la plaça Major, l'actuació de Reggae per Xics per a la mainada, el ball de casats i ballets. Des del consistori han explicat que sempre intenten programar activitats per a totes les edats. 


Per altra banda, Alp torna a apostar aquest estiu per la quarta edició de ‘Sona a vermut’ que, de fet, arrencarà diumenge de festa major. Es tracta d'una proposta que combina música en directe i vermut i que té lloc els diumenges de juliol i agost en diferents emplaçaments d'Alp i la Molina, amb l'objectiu de fer costat a la cultura i ajudar als negocis locals.

Els inflables a la piscina, tobogans aquàtics gegants o la trobada d'acordionistes a la Molina formaran part del programa d'estiu d'Alp.

Parlen al vídeo:

IGOR ROIG, REGIDOR DE FESTES DE L'AJUNTAMENT D'ALP