ALP PRESENTA EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR AMB MALA RODRÍGUEZ COM A CAP DE CARTELL

Alp ha presentat aquest dimarts el programa de la Festa Major de Sant Pere, que del 28 de juny al 3 de juliol. Entre els activitats proposades destaca la nit jove dissabte, amb el concert de Mala Rodríguez com a plat fort

Alp ha presentat aquest dimarts el programa de la Festa Major de Sant Pere, que enguany tindrà lloc  del 28 de juny al 3 de juliol. Entre les activitats proposades destaca la nit jove de dissabte, amb el concert de Mala Rodríguez com a plat fort seguit de la festa fluor que s'allargarà fins a la matinada.

La vessant més musical la completarà l'orquestra Selvatana, Besos de Perro o Waikiki. També hi haurà propostes pensades per a un públic familiar, com l'espectacle del grup Xiula o Transmissions. La majoria dels concerts tindran lloc al camp de futbol, tot i que enguany es recupera l'emplaçament de la pista de patins per algunes activitats. La festa de Sant Pere comptarà també amb futbol, focs artificials, sardanes, sopar popular, teatre i cercavila de gegants.

Des de l'ajuntament han explicat que han buscat activitats per a tots els gustos i edats i que volen que la seva festa major esdevingui un referent a la comarca.
Per altra banda, Alp impulsa aquest estiu la segona edició de 'Sona a vermut', una proposta que va engegar l'any passat i que va tenir molt bona acollida.
Alp completarà les activitats d'estiu amb una nova edició de Circ al carrer, inflables a la piscina, tobogans aquàtics gegants i concerts de música clàssica, entre d'altres.

Parlen al Vídeo:

IGOR ROIG, REGIDOR CULTURA I FESTES AJUNTAMENT ALP