EL 8è CONCURS DE PROJECTES EMPRESARIALS PREMIA 5 ESTUDIANTS

CINC ESTUDIANTS DE 2N DE BATX DE L'INS PERE BORRELL DE PUIGCERDÀ HAN ESTAT GUARDONATS EN EL 8È CONCURS DE PROJECTES EMPRESARIALS. EL CERTAMEN L'IMPULSA EL CC DE CERDANYA AMB L'OBJECTIU DE PROMOURE L'ESPERIT EMPRENEDOR ENTRE ELS JOVES

Un any més, les àrees de Promoció Econòmica i Joventut del Consell Comarcal de Cerdanya han convocat el Concurs de Projectes Empresarials, adreçat als alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Pere Borrell de Puigcerdà que cursen l'assignatura d'Economia i que, com a projecte final, han de presentar un pla empresarial.
Aquest dimarts s'han lliurat els premis de la 8a edició del certamen. Aquest ha comptat amb onze projectes, dels quals hi ha hagut cinc guanyadors. L'ens cerdà ha proposat enguany diferents categories basades en la innovació, l'ocupació, la sostenibilitat ambiental els col·lectius vulnerables i l'equilibri territorial. Tots els treballs tenen, però, vinculació amb el territori. 

Entre els projectes guanyadors n'hi ha un de creació d'un espai coworking i un altre dedicat a la distribució i comercialització d'unes bodegues.

Cada guardonat ha rebut una dotació econòmica de 200 euros que serviran per costejar les despeses relacionades amb el primer curs dels estudis universitaris.
L'objectiu del concurs és, doncs, promoure l'esperit emprenedor entre els joves estudiants.

A més d'incentivar l'emprenedoria, des del Consell Comarcal creuen que aquest tipus de premis serveixen per donar a conèixer els serveis i suport que poden trobar a l'ens cerdà.

Parlen al Vídeo:

ANNA DÍAZ, TÈCNICA PROMOCIÓ ECONÒMICA CC CERDANYA

ANNA MARGINET, ESTUDIANT 2n BATX INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ

NICO NESWEDA, ESTUDIANT 2n BATX INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ