AUGMENTA LA PARTICIPACIÓ EN LA SEGONA EDICIÓ DE LA JORNADA JOVE A LA SEU

La segona edició de la Jornada Jove de la Seu d’Urgell, tindrà lloc a la plaça Joan Sansa i comptarà amb la participació d’una setantena de joves que volen mostrar el seu talent en diferents disciplines.

La segona edició de la Jornada Jove canvia d’ubicació enguany, davant l’augment de joves que hi volen participar, i es situarà a la plaça Joan Sansa i al passeig Pasqual Ingla. Aquesta nova edició de l’esdeveniment comptarà amb la participació d’una setantena de joves.

L’objectiu principal de la iniciativa és donar visibilitat al jovent de la Seu i comarca perquè mostrin el seu talent a la ciutadania.

La programació de la Jornada Jove començarà amb una activitat prèvia el divendres, 3 de juny, organitzada per estudiants d’INEFC al passeig Joan Brudieu. El dissabte, 4 de juny, serà el dia central de la jornada, amb activitats i estands de joves emprenedors.
Durant la tarda hi ha programada una actuació musical i la jornada tancarà amb una festa Holly, amenitzada per joves de l’Escola de Teatre de la Seu.

Parlen al Vídeo:

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

JOAN LLOBERA, REGIDOR JOVENTUT LA SEU D’URGELL

OLGA GUIU, TÈCNICA OJAU