BONA AFLUÈNCIA DE VISITANTS A LA 9a FIRA ARÇ DE PRULLANS

BONA AFLUÈNCIA DE VISITANTS A LA 9a FIRA ARÇ DE PRULLANS, una mostra dedicada a posar en valor les herbes, plantes i fuits oblidats de Catalunya. Un dels principals reclams ha estat l'exposició amb més de 200 exemplars

Prullans ha acollit aquest dissabte la 9a edició de la Fira Arç, una mostra dedicada a posar en valor les herbes, plantes i fuits oblidats de Catalunya. Des de l'organiatzació han destacat la bona afluència de públic que al llarg de tota la jornada han passat per l'edifici Sant Esteve de la localitat.

Un dels principals reclams ha estat l'exposició amb més de 200 exemplars, de plantes medicinals, tòxiques o que es poden consumir. En aquesta ocasió el tema central seran les herbes remeieres i aromàtiques. 

A banda, també hi han hagut tallers d'ungüents i de fermentats, venda de cosmètica natural, racó de llibres i contes o la la projecció d'un documental. 

Recordem que la fira Arç és la més antiga del país que es dedicada a aquesta temàtica. L'impulsa una vintena de voluntaris aficionats al món de les plantes i els fruits. Des de l'organització ja pensen en l'edició de l'any vinent, que serà la desena.