LA SEU D’URGELL ENGEGARÀ UN PLA PILOT DE NETEJA EN COL·LABORACIÓ AMB ANDORRA

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell impulsa una prova pilot de neteja, en col·laboració amb el Comú d’Andorra la Vella, que aportarà maquinaria, per comprovar-ne l’eficàcia en un carrer de la ciutat.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell impulsa una prova pilot de neteja, en col·laboració amb Andorra la Vella, que portarà maquinaria del Comú a la capital alt urgellenca, per analitzar-ne el funcionament en un dels carrers de la ciutat. L’equip de govern ha valorat els 100 primers dies al consistori, amb actuacions en tres eixos principals, com el de la via pública. 

Dins l’eix per un ajuntament proper i obert s’ha impulsat un nou canal de comunicació amb l’Ajuntament, a través de l’aplicació de WhatsApp; s’ha ampliat l’horari telefònic i d’atenció al públic i s’elimina la cita prèvia obligatòria. Els divendres es disposarà d’unes hores per fer reunions amb alcaldia i en destaquen la disminució del temps d’espera per a llicències d’activitats i obres menors, que actualment és d’una setmana.  

Per últim, també han volgut destacar actuacions en l’atenció a les persones, amb reunions per establir un conveni amb l’hospital d’Andorra; un projecte amb escoles i entitats socials per a la protecció de la infància i cursos d’igualtat de gènere.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL