CERDANYA PREPARA DIFERENTS ACTES PER AL 8M

Falta poc per al 8M, Dia de la Dona. A Cerdanya s'han organitzat diferents actes reivindicatius i activitats per commemorar aquest dia.

A Puigcerdà, a les 12 del migdia tindrà lloc l'acte institucional del 8M al jardí del Consell Comarcal, on hi participaran diferents representants polítics de la comarca. Es llegirà el manifest i també es presentarà el projecte 'Cerdanya en veu de dona'. Es tracta d'un seguit d'enregistraments que s'han fet a diverses dones cerdanes de tots els municipis i que es podran escoltar a través de codis QR.
A dos quarts d'una del migdia l'Associació de Dones de Cerdanya ha convocat una concentració davant l'ajuntament de Puigcerdà. També es farà la lectura d'un manifest i tot seguit es cantaran dues cançons reivindicatives. Igualment hi haurà un espai lliure on tothom que ho desitgi podrà escriure els seus missatges. 

Altres municipis cerdans també han preparat un programa especial per al 8M. A Bellver, a les cinc de la tarda es farà una activitat al Casal Jove i a les sis es llegirà el manifest. Tot seguit tindrà lloc un taller de plantes, a càrrec d'Olga Domingo. 

A Alp, per la seva, a dos quarts de nou de la nit tindrà lloc l'espectacle 'Agència Matrimonial 7 d'amor' al teatre municipal i seguidament es farà un sopar de germanor on cadascú portarà alguna cosa per menjar i compartir.

A Llívia, es farà un acte institucional davant l'ajuntament a dos quarts de set de la tarda.

Prats i Sansor, per la seva banda, commemorarà el 8M diumenge al migdia, amb un concert-vermut a la plaça de l'ajuntament, amb obsequis per a totes les assistents.