COLL DE NARGÓ PROMOCIONA ESPORT I PRODUCTE LOCAL EN LA FESTA I FIRA DE MUNTANYA

La vint-i-setena edició de la Fira del Rovelló i la novena de l’Aplec d’escalada a l’Alt Urgell, s’uneixen en la Festa i Fira de muntanya a Coll de Nargó, que promociona l’activitat esportiva i el producte local, com a gran atractius del municipi.

La Festa i la Fira de Muntanya, a Coll de Nargó, es consolida en la seva tercera edició. L’esdeveniment, que va néixer amb la unió de la Fira del Rovelló i l’Aplec de l’Escalada de l’Alt Urgell, busca potenciar els dos principals atractius del municipi: el producte local i l’activitat esportiva.

La proposta, a part dels bolets, també promociona la ceba de Coll de Nargó. Actualment s’estan fent gestions per crear una associació o cooperativa de petits productes de la ceba i properament s’espera que es certifiqui com a producte autòcton.

Durant el cap de setmana s’han organitzat diferents activitats per a infants, en la vint-i-setena edició de la fira, i a l’entorn de Coll Piquer s’ha celebrat la novena edició de l’aplec de l’escalada.
Després que les dues primeres edicions de la Festa i Fira de Muntanya haguessin estat marcades per la pandèmia, enguany l’esdeveniment ha retornat a la normalitat.

Parlen al vídeo:

MARTÍ RIERA, ALCALDE COLL DE NARGÓ

MAITE GARCIA, ORGANITZACIÓ APLEC DE L’ESCALADA A ALT URGELL