COMENCEN LES OBRES D'AMPLIACIÓ DE LA RESIDÈNCIA DE BELLVER

Ja han començat les obres d'ampliació de la residència st Roc de Bellver de Cerdanya. El projecte, pressupostat en uns 3 milions d'euros, permetrà passar de les 30 places actuals a les 50 i la majoria d'aquestes seran públiques.

Ja han començat les obres d'ampliació de la residència St Roc de Bellver de Cerdanya. Després d'una primera fase on s'ha instal·lat un circuit de gas i també una nova caldera de biomassa que abastirà el nou edifici i el Centre d'Atenció Primària, els treballs es concentren ara en els fonaments de la part nova de la residència, que es construirà en aquests terrenys situats a tocar.
El projecte permetrà passar de les 30 places actuals a les 50 i la majoria d'aquestes seran públiques. Les millores també les notaran els residents, ja que guanyaran nous espais i, en un futur, també serveis.
L'ampliació de la residència St Roc és un projecte molt esperat al municipi, amb el qual es preveu poder atendre els veïns i veïnes de Bellver o d'altres poblacions que vulguin fer ús de les instal·lacions.

Un cop s'hagi construït la part nova de l'edifici s'hi traslladaran els residents per poder rehabilitat l'edifici actual.
L'actuació compta amb un pressupost de 2,8 milions d'euros, tot i que amb l'encariment d'alguns materials de construcció es preveu superar els 3 milions d'euros. El gruix de l'obra el finançarà l'ajuntament de Bellver amb recursos pròpis i també s'espera comptar amb una subvenció de 171.000 euros del Pla únic d'Obres i Serveis de la Generalitat, un ajut que al seu dia el consistori va qualificar d'insuficient.
Els treballs haurien d'estar acabats en el termini d'un any.

Parlen al Vídeo: LAIA SERRA, ALCALDESSA BELLVER CERDANYA