PIRINEUS TV ENTRE ELS 3 FINALISTES DE MILLOR TELEVISIÓ LOCAL ALS PREMIS DE COMUNICACIÓ LOCAL

Aquest dimecres al vespre s’ha celebrat a Granollers la Gala dels Premis de Comunicació local. Pirineus Televisió ha quedat entre els tres finalistes de millor mitjà de televisió i s’ha destacat la complexitat de cobertura d’un territori tan ampli com el Pirineu.

Aquest dimecres al vespre s’ha celebrat a Granollers la Gala dels Premis de Comunicació local. Uns premis que volen reconèixer i posar en valor l’esforç dels mitjans de comunicació local i els seus professionals que cada dia batallen per tirar endavant els diferents projectes. A la gala s’ha atorgat guardons a diverses categories tant de digital, ràdio com televisió. Així com als millors continguts i s’ha fet un reconeixement a la trajectòria en mitjans locals d’un professional.
Pirineus Televisió ha quedat entre els tres finalistes de millor mitjà de televisió i s’ha destacat la complexitat de cobertura d’un territori tan ampli com el Pirineu. El primer premi en aquest cas ha estat per Vallès Oriental Televisió, en categoria ràdio per El Prat Ràdio i en digital per La Veïnal.
A l’edició d’enguany han optat a les diferents categories un total de 111 propostes.