CORDEVI ESCALFA MOTORS I ARRENCA EL FESTIVAL AMB MÚSICA

Aquest divendres, Dani Nel·lo portarà a la Lira de Tremp el seu projecte “Los Saxofonistas salvajes II” per donar el tret de sortida al festival Cordevi.

Aquest divendres, Dani Nel·lo portarà a la Lira de Tremp el seu projecte “Los Saxofonistas salvajes II” per donar el tret de sortida al festival Cordevi. Una iniciativa que engloba una quinzena d’activitats fins al 13 de novembre i que combina fires a diferents pobles del Pallars Jussà relacionades amb el seu patrimoni gastronòmic i la cultura amb activitats més puntuals com visites a explotacions, jornades, cursos i  les “Viniverses”, la novetat d’enguany. Unes converses amb una copa de vi a la mà per reflexionar i parlar sobre reptes individuals i col·lectius i sobre les maneres d’afrontar-los.

També per seguir amb la promoció de la carn de corder, durant aquesta tardor diversos restaurants de Tremp ofereixen els “paquitos”, entrepans de carn de corder.

Precisament, aquest cap de setmana, el festival Vianda de la Pobla de Segur, ha obert la temporada de fires de tardor del Pallars, que recuperen la total normalitat un cop superada la pandèmia i que son fil conductor del festival Cordevi.