DETINGUDES DUES PERSONES AMB 5 TIPUS DE DROGUES A LA FARGA DE MOLES

Agents de la Policia Nacional van detenir fa uns dies un home i una dona a la Farga de Moles quan intentaven entrar a Andorra amb diverses quantitats de droga. En el marc d’un control de vehicles a la frontera amb Andorra els agents van comprovar que un dels ocupants tenia una prohibició de sortida de territori espanyol dictada per un jutjat d’Eivissa. 

Després d’una inspecció al vehicle, els agents van descobrir amagats dos blocs, embolicats en paper blanc transparent, amb un pes aproximat de 179 grams, que semblava haixix; 10 bosses d’una substància en pols de color rosa, aparentment cocaïna rosa, amb un pes d’11 grams; una bossa amb 20 pastilles triangulars de color rosa, suposadament amfetamines amb el logotip d’una calavera dibuixada i una bossa amb pols blanc, previsiblement cocaïna, amb un pes de 38 grams. 

Els agents van detenir els dos ocupants del vehicle com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i van ser posats a disposició del jutjat de guàrdia de la Seu d’Urgell.
La Policia Nacional ha indicat que aquestes drogues haurien multiplicat el seu valor al mercat negre, un cop passada la frontera amb Andorra.