FGC POSA A DISPOSICIÓ DE L’ALUMNAT D’INEFC L’ESTACIÓ D’ESQUÍ DE LA MOLINA

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya han signat un acord de col·laboració, a través del qual es posa a disposició dels estudiants del grau les instal·lacions de l’estació de muntanya de La Molina. 

L’acord ha estat signat per la presidenta de Ferrocarrils, Marta Subirà, i el director d’INEFC, Eduard Inglés. Amb aquest s’estableixen les bases perquè l’alumnat pugui posar en pràctica a l’estació els coneixements teòrics adquirits a l’aula. 

Subirà ha destacat que Ferrocarrils és una empresa activista pel que fa a l’àmbit feminista i de la sostenibilitat, dos elements que ha assegurat que encaixen amb els estudis.
Per la seva part, Inglés, ha afirmat que el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la Seu està plenament consolidat. 

El conveni, signat per 4 anys, també estableix que La Molina podrà oferir la utilització dels estadis de competició i tallers de formació en l’àmbit de la gestió i explotació de l’estació, tant als estudiants com al professorat d’INEFC.

Parlen al vídeo: 
EDUARD INGLÉS, DIRECTOR INEFC
MARTA SUBRIÀ, PRESIDENTA FGC