DEU ANYS DE MÚSICA EN DIRECTE A LA CERVESERIA CETRETZE

Fa gairebé deu anys que la mítica cerveseria Cetretze programa música en directe a La Pobla de Segur. Amb la productora de la casa Etsona gestionen la selecció i contractació artística. Dijous passat van comptar amb Sergi Estella, un home orquestra de Rubí enamorat del Pallars.

Fa gairebé deu anys que la mítica cerveseria Cetretze programa música en directe a La Pobla de Segur. Amb la productora de la casa Etsona gestionen la selecció i contractació artística. 

Aposten per la música d’autor i per projectes propis, preferiblement grups del territori. Música de proximitat, sopar de proximitat i cervesa de proximitat, aquesta és l’oferta de la Cetretze. La tardor de 2023 van iniciar el cicle cultural de música que s’allargarà fins a finals de la primavera d’enguany i que volen reprendre la tardor vinent. Les actuacions d’aquest cicle, ho han decidit a consciència, se celebren els dijous.

Dijous passat van comptar amb Sergi Estella, un home orquestra de Rubí enamorat del Pallars. Canta, toca la bateria amb els peus i diverses guitarres construïdes per ell mateix amb les mans. 

En Sergi ha tret dos discos d’autor: un en català amb un humor àcid i amè i un en anglès més sentit i emocional. A l’espectacle toca ell sol i busca l’empatia de la gent en gestos quotidians. Al públic que es va reunir a la Cetretze dijous passat se’l va posar a la butxaca amb la seva actuació i, especialment, amb el seu carisma.

Parlen al vídeo:

ABEL SÁNCHEZ. SOCI DE LA CETRETZE

SERGI ESTELLA. HOME ORQUESTRA