TORRE DE CAPDELLA CONVOCA EL 20è CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA VALL FOSCA

L’Ajuntament de la Torre de Cabdella convoca el 20è Concurs de fotografia ‘Indrets de la Vall Fosca’. Està obert a persones aficionades i a professionals de la fotografia. El concurs té com a objectiu posar en valor els paisatges, les tradicions i les activitats de la vall.

L’Ajuntament de la Torre de Capdella convoca el 20è Concurs de fotografia ‘Indrets de la Vall Fosca’. Està obert a persones aficionades i a professionals de la fotografia.

El concurs té com a objectiu posar en valor els paisatges, les tradicions i les activitats de la Vall Fosca. Inclou dues categories: una de general, on es poden presentar fotografies de la Vall Fosca, i una d’especial, que enguany premiarà la millor fotografia en blanc i negre.

El jurat, format per fotògrafs independents, atorgarà, a més a més dels premis a la millor fotografia de les dues categories, el premi Manel Dalmau en honor al polifacètic artista visual Manel Dalmau, nascut a la Central de Cabdella, que ens va deixar al 2021.

Les fotografies es poden presentar fins al 15 de juliol. Les guanyadores es faran públiques a l’acte d’entrega de premis del 7 de setembre i es publicaran al web de la Vall Fosca.