UN CANAL DE DIFUSIÓ DE L’AGENDA CULTURAL DE LA POBLA DE SEGUR

L’Ajuntament de la Pobla de Segur estrena un nou canal de difusió. Els veïns i veïnes que ho desitgin podran rebre l'agenda cultural, avisos institucionals i tota mena d’informació municipal directament a WhatsApp. El canal es va estrenar la setmana passada i ja compta amb vora dues-centes subscripcions.

L’Ajuntament de la Pobla de Segur estrena un nou canal de difusió. Els veïns i les veïnes que ho desitgin podran rebre l'agenda cultural, avisos institucionals i tota mena d’informació municipal directament a WhatsApp. El canal es va estrenar la setmana passada i ja compta amb vora dues-centes subscripcions. 

És un canal administrat pel propi ajuntament en el qual les persones usuàries no poden escriure, només rebre la informació que l’ens consideri rellevant. Això facilita la gestió del grup i evita que es generin converses simultànies o una gran afluència de missatges. Aquesta iniciativa vol generar una via de comunicació més directa i propera amb els veïns i veïnes, i augmentar la participació ciutadana a les activitats del municipi. 

Per unir-s’hi només cal clicar l’enllaç que ja circula per les xarxes socials dels pobletans i les pobletanes.