EL BARÇA CBS ÉS EL PRIMER RIVAL DEL CADÍ LA SEU A LA LLIGA FEMENINA

La primera jornada de la Lliga Femenina Endesa enfronta el Cadí La Seu amb el Barça CBS, aquest diumenge, dia 24 de setembre. Les urgellenques intentaran imposar un ritme intens per emportar-se la primera victòria de la temporada.

El Cadí La Seu s’enfronta al Barça CBS en la primera jornada de la Lliga Femenina Endesa aquest diumenge, 24 de setembre, a la pista rival. Les urgellenques arriben a l’enfrontament amb dues baixes, de Cameron Swart i Sara Rún, que treballen per recuperar-se de lesions anteriors a la seva incorporació a l’equip. 

Les urgellenques intentaran imposar un ritme alt de joc, tant en defensa com en atac, per emportar-se la primera victòria de la Lliga, davant un rival difícil. 

Els dos conjunts ja s’han enfrontat durant la pretemporada, en el trofeu d’Encamp, amb un resultat ajustat de 92 a 89, que va donar la victòria a les blaugranes. 

El partit entre el Barça CBS i el Cadí La Seu tindrà lloc aquest diumenge, a dos quarts de sis de la tarda, al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro. 

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU